Restaurants neu entdecken
Für Gastronomen
Search
163 Restaurants für <strong>fleisch</strong> in <strong>zürich</strong>
Wo?
Was?

163 Restaurants für fleisch in zürich

Il Pantheon Cucina Italiana & Steakhouse

Il Pantheon Cucina Italiana & Steakhouse

Limmattalstrasse 400, 8049 Zürich

Mercure City Hotel

Mercure City Hotel

Vulkanstrasse 108b, 8048 Zürich

Menüs heute
  • DELI Restaurant City Lunch Tellergericht
St.Gallerhof

St.Gallerhof

Konradstrasse 2, 8005 Zürich

Hausspezialitäten
  • Klassisches Wienerschnitzel vom Kalb (CH)
  • Hausgemachtes Cordon-bleu vom Säuli 200gr.
  • "Huussalat"
Cucina Kaserne

Cucina Kaserne

Kasernenstrasse 77, 8004 Zürich

George Bar & Grill

George Bar & Grill

Gästeeingang: Sihlstrasse 50, 8001 Zürich

Menüs heute
  • Spaghetti mit Salsiccia
  • Saiblingsfilet
  • Vegi-Moussaka
Restaurant Hönggerhof

Restaurant Hönggerhof

Am Wasser 161, 8049 Zürich

Menüs heute
  • VORSPEISE
  • MENU VEGI
  • MENU FISCH
Schlauch

Schlauch

Münstergasse 20, 8001 Zürich

Hausspezialitäten
  • Freilandschnitzeli paniert
  • Halbes Freilandpoulet vom Grill
  • Gerstenküchlein
Grand'in Osteria

Grand'in Osteria

Forchstrasse211, 8032 Zürich

Brauerei Steinfels

Brauerei Steinfels

Heinrichstrasse, 267, 8005 Zürich

Sento im Hotel Plattenhof

Sento im Hotel Plattenhof

Zürichbergstrasse 19, 8032 Zürich

Hausspezialitäten
  • Minestrone casalingo
  • Carpaccio di manzo, rucola e parmigiano
  • Pizza Sento
Maison 33 Cafe & Bistro

Maison 33 Cafe & Bistro

Höschgasse 33, 8008 Zürich

Hausspezialitäten
  • Homemade Focaccia Sandwich with Smoked Ham, Tomato, Cucumber and House Sauce. Also Veggie Options are always available.
  • Maison 33 Vegetarian Quiche made daily with a large portion of salad or homemade soup.
  • Maison 33 Homemade Empanadas either (Veggie, Spinach or Onion) or Beef served on a large salad with house dressing.
Gandria

Gandria

Rudolfstrasse 6, 8008 Zürich

Hausspezialitäten
  • fegato grasso d`anatra appena affumicato con Fichi e Brioche alla vaniglia
  • Cipolla rossa di Acquaviva caramellata con gelato al Parmigiano Reggiano
  • Spaghetti ai limoni di Sorrento con Taccole e Ricci di Mare
Suche hier wiederholen